Marketingviden i verdensklasse

Empty space, drag to resize
Få adgang til de indsigter, der har skabt resultater for de største nordiske brands. Indsigter baseret på 1 mia. annoncekroner og 8 års erfaring. Bliv en digital marketingekspert - nemt og gratis.
 • +200 kursusvideoer
 • Mulighed for +10 timers senior-sparring om året 
 • +50 skabeloner, du kan bruge i din egen annoncering
Write your awesome label here.

Virksomheder, der bruger Academy by PL & Partners

  Eksamen og certifikat
  Tilfredshedsgaranti
    1:1-sparring

  Q&A sessioner

 • Tilfredshedgaranti
 • 1:1-sparring og rådgivning
 • Eksamen og certifikat
 • Q&A sessioner

Lad vores viden om digital marketing blive til dit es i ærmet

Eksamen og

certifikat

Tilfreds eller få
dine penge retur

1:1-sparring og

-rådgivning

Lær fra dem, der har læst lektien.

Gode resultater kræver en indsats. Vi har brugt over 1 milliard annoncekroner på digital annoncering og rådgivet virksomheder på tværs af brancher.

Vi praler ikke.

Men vi kan ikke stoppe vores kursister fra det.
"Academy by PL & Partners er en virkelig givende platform for alle slags marketers, som arbejder med digital marketing. Muligheden for at videreuddanne medarbejdere internt i virksomheden er en stor styrke, og PL er med til at sikre at vi ikke blot snakker knapper og features, men også giver medarbejderen en forretningsmæssig forståelse."

Christian Sonne Iversen

Head of Ecommerce, bareen
"Jeg synes virkelig at Academy fra PL & Partners tilbyder en platforme der favner bredt: Uanset om man har en masse erfaring, eller er helt ny, så er der masser af brugbare moduler, tests og ikke mindst skabelonerne, som er til stor hjælp. Det er super fedt at kunne få genbesøgt en masse emner og tekniske spørgsmål, som får en til at tænke ekstra over sit eget setup."

Jan Philip

Digital Marketing Specialist, Falck
"Academy har hjulpet os med at skabe en bedre, mere struktureret og mere effektiv onboarding og kvalificering af særligt nye medarbejdere. Platformen giver også et godt og sikkert udgangspunkt for den enkelte medarbejder og mulighed for at få gentagelse eller genopfriskning i eget tempo."

Nikolaj Leonhard-Hjorth

CMO & Co-Founder, GOODIEBOX
"Super værdifulde masterclasses - hvor end man skal have en opfrisker på viden, videreuddanne sig eller lære et nyt fag; så er Academy oplagt."

Matias Drejer

Head of Operations, Female Invest
"PL & Partners huser dygtige mennesker - og det ses også i Academy. Klar anbefaling."

Kasper Knudsen

CEO, Sedia ApS
"Virkelig et godt og indsigtsfuldt kursus! - I Lakrids by Bülow, har vi brugt kurset som en fast del af onboardingen af nye kollegaer i afdelingen. Dette har sikret en god fælles referenceramme."

Viktor Van den Eede

Paid Social Manager, Lakrids by Bülow
"All-in-all, så syntes jeg det er et rigtigt gennemarbejdet Meta Masterclass som går fra A-Z. Selvom man allerede har lidt erfaring med annonceplatformen, så kan Masterclassen også bruges som opslagsværk.
Jeg kan kun varmt anbefale PL & Partners kursus Meta Masterclass!"

Sanne Bay

Stifter, G-Bay Consulting
"Efter at have gennemgået kurset om datadrevet content, har vores Digitale Content Creator fået et solidt fundament og en relevant struktur til at arbejde med indholdsproduktion, samt viden og inspiration til løbende at optimere vores performance marketing aktiviteter."

Stine Munk-Stander

CMO, AnnóAnno
"Meta Mastercalss er en genial smutvej til at blive paid social ekspert på rekordtid. Skabelonerne man får efter hvert kapitel er super værdifulde selv for meget erfarne annoncører."

Anders Hahn Madsen

Partner i Hahn & Larsen
"Uanset om du er ny eller en erfaren marketeer, så vil PL & Partners nye Meta Masterclass tilføre en betydelig værdi. Meta Masterclass fungerer både som den idéelle oplæringsmetode, såvel som et genialt opslagsværk."

Frederik Kjelstrup Larsen

Stifter, Hahn & Larsen
"PL har med Academy leveret et bundsolidt produkt på både indhold og formidling. Det indeholder viden og insights til den nye i branchen, men også til de erfarne, som har behov for en opfrisker. Stor ros til PL og underviserne for et anbefalelsesværdigt og ærligt produkt!"

Morten Sjælland

Partner hos Sedia ApS
"PL Academy tilbyder en fantastisk mulighed for at styrke sine digitale marketingkompetencer. Gennem kurset bliver man præsenteret for konkrete eksempler og praksisnære opgaver. Det er tydeligt, at der er blevet investeret masser af energi i produktet!"

Haris Skrijelj

CEO, Anew sleep

Kurser, der vil gøre dig klogere:

Gode resultater kræver en indsats.

Vi har brugt over 1 mia. kr. på digital annoncering og rådgivet virksomheder på tværs af alle brancher, så du ikke skal prøve dig frem.

 • Du får:

 • Forståelse for digital marketing på tværs af flere kanaler og industrier

 • Viden fra specialister, der har brugt over 1 mia. annoncekroner

 • Skabeloner og trin-for-trin-guides, der hjælper din annoncering

 • Mere ud af dine annoncekroner, så din annoncering vækster

 • Du slipper for:

 • At famle i blinde uden hjælp, når du prøver at finde løsninger

 • At splide annoncekroner på de forkerte kampagner og kreativer

 • At spilde tid på utallige Google-søgninger for at finde svar

 • At bruge en formue på noget, som sjældent bliver helt godt

"Mit indtryk af PL er, at de generelt lykkes, fordi de tænker kunderne først og har en fremragende tilgang til kundehåndteringen. Det skyldes i høj grad deres holistiske viden om vores produkter og processer og deres fremragende kreative arbejdsgange."

Rune Overgaard

Senior Partner Manager, Global Business Group @ Facebook

Vi giver første omgang

På vores regning: Prøv de første moduler af vores kursus.
Opret en gratis bruger og begynd med det samme.

Lær fra de dygtigeste eksperter:

Baseret på sine erfaringer fra Georg Jensen, Hairlust, Simple Feast, Lactalis m.fl. deler Julie ud af sin viden i vores Meta Masterclass. 

Julie Nyholm

Head of Social
Baseret på sine erfaringer fra AnnóAnno, Danish Crown, Novo Nordisk, 3F m.fl. deler Annica ud af sin viden i vores TikTok Masterclass. 

Annica Bruun

Paid TikTok Strategist
Baseret på sine erfaringer fra Danske Bank, Tysk Turist, GS1, Alfa Laval m.fl. deler Kevin ud af sin viden i vores Meta Masterclass. 

Kevin Hjorslev

Director of B2B
Baseret på sine erfaringer fra Tysk Turist, Novo Nordisk, MSD, Simple Feast m.fl. deler Marcin ud af sin viden i vores Datadrevet content Masterclass. 

Marcin Gasienica

Head of Creative
Baseret på sine erfaringer fra 3F, MATE.Bike, Danske Bank, Female Invest m.fl. deler Thomas ud af sin viden i vores TikTok Masterclass. 

Thomas Mørck

TikTok Creative Lead
Baseret på sine erfaringer fra Verisure, Carlsberg, Falck, Nordisk Film m.fl. deler Nikolai ud af sin viden i flere af vores kurser.

Nikolai Pedersen

CEO & Partner

Og mange flere...

Bureauet bag Academy

Vi er PL & Partners. Vi er dit digitale marketing-bureau med mere end 50 af landets dygtigste specialister og rådgivere.

Til dagligt hjælper vi kunder med alt fra annoncering på sociale medier og Google Ads til rådgivning om digital strategi, kunderejser og indhold, der rykker noget for nogen.

Vi har brugt over 1 milliard annoncekroner for kunder som Falck, Verisure, GOODIEBOX og Kræftens Bekæmpelse.Og gennem Academy kan vores erfaring blive til din fordel.

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål

Hvor god skal jeg være for at tage en masterclass? 

Nybegynder eller erfaren, vores masterclasses giver dig solid viden fra start til slut. Vi starter med grundlaget og går gradvist dybere ind i tekniske emner. Er du allerede erfaren, vil du hurtigt kunne navigere i de første moduler og fortsat udbygge dine færdigheder med mere komplekse emner.

Hvad kan jeg forvente af at være en del af Academy by PL & Partners?

Academy by PL & Partners er ikke kun masterclasses i digital annoncering, men et helt fællesskab. Udover videoer, skabeloner og quizzes får du adgang til unikke muligheder som en gratis årlig sparringsession med en senior-specialist. Vi holder online Q&A hver anden uge og tilbyder adgang til en eksklusiv netværksgruppe. Her får du skræddersyet rådgivning og mulighed for at udvide dit professionelle netværk.

Hvad koster de forskellige masterclasses?

Tilmeld dig Academy by PL & Partners for et års eksklusiv adgang til masterclasses og sparringsmuligheder. Vores nuværende masterclass-priser ser sådan ud:

 • Meta Masterclass: 19.900 DKK / år
 • TikTok Masterclass: 19.900 DKK / år
 • Datadrevet Content Masterclass: 12.000 DKK / år


Hvis du har fået lyst til at hoppe på flere læringsrejser, har vi en god nyhed til dig: Hvis du beslutter dig for at udforske mere end én masterclass, vil vi skubbe prisen lidt i den rigtige retning. Vi tror nemlig på, at du skal have adgang til alt det ekstra, der følger med Academy by PL & Partners, uden at din pengepung skal lide. Er du interesseret i flere masterclass, så book et møde med os og hør mere.

Hvis du sidder på kanten af stolen og spekulerer på, om det hele er noget for dig, så slap helt af – vi har en prøvetur klar til dig. Du kan smugkigge på de første moduler af hvert kursus helt gratis og beslutte dig senere. Så der er ingen grund til at vente – velkommen til Academy by PL & Partners.

Kan privatpersoner få fradrag ved købet af en masterclass?

Når du driver en enkeltmandsvirksomhed, åbner Academy by PL & Partners døren til potentielle fradrag for alle vores masterclasses.
Lad os illustrere det med et eksempel:
Prisen på Meta-kurset kan skrumpe betydeligt med moms- og skattefradrag: 19.900 kr. x 0,92 (Arbejdsmarkedsbidrag) x 0,60 (standard skattesats) = 10.985 kr.

Så i realiteten vil dette kursus kun koste dig 10.985 kr. efter at have udnyttet fradragene for moms og skat (hvis du er berettiget).
Vær opmærksom på, at dette regnestykke bygger på værdier for en person, der betaler almindelig skat. Skatteprocenten svinger fra person til person. Vi tager udgangspunkt i en standard skattesats på 40%, men du kender helt sikkert dit eget skatteforhold endnu bedre.

For at høste frugterne af denne mulighed skal din virksomhed have en indkomst. Hvis ikke, kan skattemyndighederne komme med indsigelser, da din virksomhed eventuelt bliver anset som "tom". Dog er der håb for selvstændige konsulenter – blot én betalende kunde er nok til at begynde at snuse til disse fradragsfordele. Husk også, at SKAT kræver, at kurset bygger på "opdateret" viden, ikke nyudviklet, for at være berettiget til fradrag.

Husk, at reglerne og mulighederne for fradrag varierer fra person til person. Det er en beslutning, du selv skal tage, og vi lægger derfor ansvaret over på dig. Så tag din tid, søg råd og beslut dig med omtanke.

Hvorfor er der kun 10 pladser om måneden?

Hos Academy by PL & Partners fokuserer vi på optimal medlemsoplevelse gennem grundig introduktion, 1:1-sparring, Q&A, eksamener og netværksarrangementer. Vi sikrer, at kun de mest motiverede med størst potentiale for udbytte får adgang.

Er det muligt at købe flere licenser på én gang?

Ja, du kan købe flere licenser til vores platform for at styrke kompetenceudvikling i din virksomhed. Har du spørgsmål eller vil vide mere? Book et møde for en uddybende snak.